Webáruház információk

Vásárlási Feltételek

1. A Megrendelő az Interneten összeállított és sikeresen elküldött megrendelésével kötelezettséget vállal, hogy a megrendelt termékeket átveszi és azok vételárát az átadás alkalmával, vagy azt megelőzően átutalással megfizeti .

2. A Rendszer nem megfelelő használatából eredő károkért az Eladót nem terheli felelősség .

3. A rendszer hibás termékajánlásából eredő szállítási és tranzakciós költségek az Eladót terhelik, aki vállalja, hogy a hibás méretű terméket visszaveszi és lehetőség szerint a termékek árkülönbözetének elszámolását követően cseréjéről saját költségén gondoskodik. Amennyiben nem áll rendelkezésre hasonló áru, és az Megrendelőnek elfogadható termék, a megrendelt termék vételárát maradéktalanul visszatéríti.

4. A megrendelés folyamán a Megrendelő által hibásan megadott adatok által okozott kárért kizárólag a Megrendelőt terheli felelősség, ennek maximuma az esetleges újabb kiszállítás közvetlen költsége.

5. Amennyiben a termék nem felel meg a honlapon feltüntetett fő információknak [Gyártó, mintázat vagy modell, méret] a Megrendelőt kötelezettség nem terheli, nem köteles a terméket átvenni és ellenértékét megtéríteni illetve a kiszállítás közvetlen költsége is a eladót terheli.

6. A rendelés és átvétel alkalmával a termékek adatainak és tulajdonságainak pontos ellenőrzése a Megrendelő feladata, kötelezettsége, amennyiben ennek elmulasztásából kára származik, azt az Eladó nem köteles számára megtéríteni.

7. A Megrendelő által átvett és kiegyenlített termékeket az Eladónak a későbbiekben nem áll módjában visszavenni vagy kicserélni.

8. Amennyiben a kiszállás időpontjában a Megrendelő nincs jelen a kiszállás helyszínén, az ismételt kiszállítás közvetlen költségének megfizetése őt terheli.

9. A megrendelést követően az Eladó elektronikus számlát állít ki, ezt a Megrendelő tudomásul veszi és befogadására kötelezettséget vállal.

10. Az esetleges garanciális problémák kezelése nem a kiszállítás helyszínén történik, mivel a termékek vizsgálata ott nem lehetséges. A garanciális ügyintézés pontos menete a honlapon feltüntetett módon zajlik.

A kosár üres
Fizetendő: 0 Ft

Az akció részletei