Szállítás és garancia

Szállítási díj - országos kiszállítás bruttó 600 Ft / darab

Vásárlóink érdekében a termékek nem feltétlenül a Józsa Autócentrum Kft központi raktárból, hanem legtöbbször egyenesen az importőr raktáraiból kerülnek kiszállításra Ügyfeleinknek. Mindezt rövid határidővel, mivel a szállítást professzionális szállítmányozó partnerünk végzi.

Hétfőtől péntekig, a 12 óráig leadott rendelések igény esetén a következő munkanapon kiszállításra kerülhetnek. A 12 óra utáni és hétvégi rendelések a következő második munkanapon kerülnek kiszállításra. A megrendelés folyamatában lehetőség van a szállítás dátumának és a napszak kiválasztásának, tehát hogy a szállító délelőtt vagy délután szállítsa a csomagot. A szállítási megjegyzés rovatban megadhatók a kiszállítást segítő információk, például a kapucsengő száma, vagy az épület könnyebb megtalálásához szükséges információk.

A szállítás díja termékenként 600 Ft, azaz egy 4 gumiabroncsból álló rendelés kiszállítási költsége 2 400 Ft. Cégünknél lehetőség van a személyes átvételre, de ezt a külön igényt mindenesetben jelezni kell a megrendelés folyamás, mert bizonyos gumiabroncsok nem telephelyről, hanem a logisztikai hálózatunk segítségével kerül kiszállításra.
A Józsa Autócentrum Kft 4225 Debrecen Szentgyörgyfalvi u.11. szám alatti telephelyén átvett termékekre nincs felszámított szállítási díj.

Garancia

A termékekre a rendeletnek megfelelő (249/2004. (VIII. 27.) kormányrendelet az egyes javító-karbantartó szolgáltatásokra vonatkozó kötelező jótállásról) jótállást és szavatosságot (garancia) vállaljuk.

Általános garanciális feltételek

Érvényes a Józsa Autócentrum Kft. által forgalmazott gumiabroncsokra. A Józsa Autócentrum Kft. garanciát vállal az általa forgalmazott gumiabroncsok anyag és gyártási hibáitól való mentességéért az alábbiak szerint: A gumiabroncsok esetében a gyártó által vállalt garanciális időtartamok az irányadóak. A fenti időtartamokon belül a garanciális kötelezettség anyag és gyártási hiba tekintetében a kisteher abroncsoknál az abroncs eredeti futócsatorna mélységének 3 mm-ig történő /kopás miatti / lecsökkenéséig, személyabroncsoknál az abroncs eredeti futócsatorna mélységének 1,6 mm-ig történő /kopás miatti / lecsökkenéséig áll fenn, amennyiben az abroncsot átlagos használati körülmények között üzemeltetik és a felszerelésre valamint az üzemeltetésre vonatkozó előírásokat továbbá a gyártó előírásait betartják. Szélsőséges út és használati körülmények esetében a Józsa Autócentrum Kft. fenntartja a jogot a garanciális felelősségének a jelen feltételektől eltérő mértékű szabályozására.

A garanciális igény nem érvényesíthető:
helytelen tárolás miatti hibákra,
a vonatkozó szabványok, valamint a gyártó által adott előírások figyelmen kívül hagyása miatti, szerelési vagy üzemeltetési hibákra,
a jármű vagy tartozékainak hibája, pl. helytelen beállítás stb. által okozott hibákra,
baleset, rongálás vagy egyéb külső behatások okozta hibákra,
javított abroncsokra,
nem a rendeltetés szerinti célra használt abroncsok meghibásodására,
versenyzés, sebességi vagy egyéb kísérleti használat közben bekövetkező hibákra.

A garanciális igényeket a mindenkori hatályos jogszabályokat figyelembe véve a forgalmazónál írásban kell bejelenteni: Józsa Autócentrum Kft. 4225 Debrecen Szentgyörgyfalvi u.11. 52/523-967
A bejelentésnek tartalmaznia kell az alábbiakat:
az abroncs részletes adatait /méret, mintázat, terhelhetőség, gyártási szám, maradvány csatorna mélység, a hiba rövid leírását stb. /,
az eladás időpontját és helyét, az üzemeltető / vevő / nevét, jármű típusát, az abroncs felszerelési és üzemeltetési helyét a járművön, a leszerelés időpontját,
a reklamált abroncs tárolásának helyét.
Reklamáció esetén a számlát minden esetben mellékelni kell.
A reklamáció megvizsgálásának és elbírálásának jogát az Józsa Autócentrum Kft. fenntartja magának. A jogos reklamációnak elismert abroncsot az Józsa Autócentrum Kft. a vevő kérésére téríti, illetve új abroncsra cseréli, amelynek a garanciális igény bejelentésének időpontjában érvényes eladási árából az elismert reklamációs követelés illetve a maradvány csatorna mélység arányában engedményt ad.

A kosár üres
Fizetendő: 0 Ft

Az akció részletei